Over ons

AllroundCare24 streeft ernaar te voldoen aan al uw zorgwensen en verwachtingen

Onze cliënten staan centraal bij Allroundcare24

Uiteraard begrijpen we dat de meeste mensen het liefst zo lang mogelijk thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, woonachtig willen zijn. Met de benodigde wensen van de overheid is dit ook het doel waar we bij Allroundcare24 naartoe willen werken. Wij willen niets liever dan de wensen van de mensen verwerkelijken en ondersteuning bieden bij het proces om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen. Wat kunt u van Allroundcare24 verwachten? Professionele en toegankelijke zorg in de door u gewenste en veilige omgeving. Kortom, wij bieden hulp bij u thuis. Verder bieden wij ambulante ondersteuning, huishoudelijke hulp en wijkverpleging in regio Haaglanden. Bij deze diensten ligt de nadruk op teamwork met onze cliënten, wij willen dit samen met u realiseren. De cliënten staan te allen tijde centraal bij Allroundcare24. Wij werken planmatig met één doel: Onze cliënten ondersteunen om een zo goed en fijn mogelijk leven te kunnen leiden. Wij geloven dat de kwaliteit van de zorg begint bij de optiek dat de cliënten zich gewaardeerd moeten voelen. Daar zetten wij ons dagelijks en 24 uur per dag volledig voor in.

Wat kunt u van Allroundcare24 verwachten?

Professionele en toegankelijke zorg in een gewenste en vertrouwde omgeving. Kortom, wij bieden hulp bij u thuis. Verder bieden wij Ambulante ondersteuning in Den Haag, huishoudelijke hulp en wijkverpleging. Bij deze diensten liggen onze nadruk om de diensten als een teamwork te realiseren met de cliënten. De cliënten staan centraal bij Allroundcare24. Wij werken planmatig met een doel voor ogen: Onze cliënten ondersteunen om het leven te krijgen dat zij verdienen. Wij geloven dat de kwaliteit van de zorg begint met de optiek dat de cliënten zich gewaardeerd moeten voelen en daar gaan we voor.

Voor wie?

Allroundcare24 is een gespecialiseerde en naar uitstekende kwaliteit strevende zorgorganisatie. Wij staan voor iedereen klaar en werken met professioneels die over de benodigde documentatie beschikken. Onze cliënten krijgen van elk teamlid van Allroundcare24 professionele zorg van goede kwaliteit. Allroudcare24 biedt u bij u thuis (directe) zorg in regio Haaglanden.
Vakkundig en professioneel
Zorg met respect en aandacht
In uw eigen vertrouwde omgeving
Persoonlijke zorg op maat

Heeft u interesse?

Mocht u na het lezen van bovenstaande tekst graag zorg willen ontvangen via AllroundCare24? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
Wilt u liever telefonisch contact met ons opnemen?
Dat is mogelijk via telefoonnummer +316 57 392 713. U kunt ons ook mailen op info@allroundcare24.nl
Neem contact met ons op